Kiintokaluste

Kiintokaluste on osa kodin sisustusta. Kiintokaluste on kiinteänä osana asunnon rakenteita. Siksi se pitää suunnitella tarkoin. Kiintokalusteille on ominaista että se istuu muuhun ympäristöönsä hyvin ja on osa sitä. Kiintokaluste on hyvin toteutettuna toimiva kokonaisuus ja käyttäjäystävällinen. Kiintokaluste voi olla keittiökaluste, komero, säilytystila tai muu kiinteä kaapisto. Kaikki rakennukset eivät ole valettu samasta muotista, siksi hyvin tehtynä kiintokaluste on usein ainoa vaihtoehto.

Pirttikalustot ja puiset huonekalut

Pirttikalustot ja muut kodin huonekalut tehdään mittojen mukaan. Jokaisessa kalusteessa näkyy puusepän käden jälki. Puusepäntyö on käsityötä jota ei mikään voita. Kokopuiset kalusteet ovat ikuiset. Kokopuisia kalusteita on mahdollista käsitellä ja tuunata aina uudelleen ja uudelleen, jolloin kerran kunnolla tehty pirttikalusto on aina aikansa tuote kun voit käsitellä sen ajan hengen mukaan tyyliin sopivaksi. Me toteutamme tyylisi mukaiset puukalusteet mittojen ja kodin hengen mukaisesti.

Puukalusteet saat mittatilaustyönä, asuitpa sitten missä päin Suomea tahansa. Kaikella on aikansa ja paikkansa, joten tilaa puukaluste ajoissa – saat onnistuneen ratkaisun paikkaan kuin paikkaan paikalleen asennettuna!

Olit Oulun talousalueelta tai muualta Suomesta, teemme yksilöllisen kalusteratkaisun tilausten mukaan. Soita ja kysy lisää!